Contact opnemen?

T: 06-41533571
E: info@styling-concept.nl
Bel, Mail of Whatsapp!

Yasmin Moerland
Je droomt er al jaren van...

Tijd voor een nieuw interieur

Ik ben Yasmin Moerland, een ervaren interieuradviseur. Met veel liefde voor het vak en kennis van materialen weet ik jouw interieur om te toveren tot een mooi, samenhangend geheel. Ik heb gewerkt in meubelboulevards, waaronder woonboulevard Poortvliet en al vele mensen bijgestaan bij het samenstellen van hun droom interieur. Klassiek, industrieel, modern, landelijk, alles kan! Jij beslist en ik help je hierbij graag.

Wil je jouw woning sneller verkopen? Ik kan je garanderen dat jouw woning na restyling vele malen sneller zal worden verkocht. Wil je gewoon eens iets anders in je inrichting? Ik sta voor je klaar met mijn creatieve ideeën.

Ik sta garant voor kwaliteit en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Heb je vragen over het restyling van een woning of wil je advies over je interieur? Je kan mij altijd bellen of mailen. Een Whatsapp berichtje sturen mag ook. Niets is te gek!

Yasmin Moerland

Neem vrijblijvend contact met mij op

Reviews

Kijk wat onze klanten te vertellen hebben!

Bekijk al onze reviews

Persoonlijk en goed advies!

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

We zijn heel goed geholpen door Yasmin, ze neemt echt de tijd voor je. Geeft persoonlijk advies en houdt goed rekening met verschillende wensen. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Melissa
Onafhankelijk advies
Waarom zou je kiezen voor...

Interieuradvies bij een onafhankelijk adviseur?

Advies over je interieur, het is niet meer weg te denken vandaag de dag. Op televisie zien we prachtige interieurs voorbij komen en ook de bladen staan er vol mee. Maar hoe doen ze dat toch? Zo heeft ieder zijn vak en voor mij is het tevens mijn passie. Waarom zelf aanmodderen als je gewoon iemand kan inhuren om het voor je te doen?

Is een interieuradvies duur?

Het klinkt cliché, maar het inhuren van een interieurstylist hoeft helemaal niet duur te zijn. Ik bied 3 standaard pakketten aan tussen de €299 en de €549 en daarnaast nog maatwerk. De eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Wil je alleen wat mondeling advies aan huis? Ook dat is bespreekbaar.

Mogelijkheden bekijken
Je vraagt je vast wel eens af...

Waarom verkoopstyling?

Je eigen woning bekijken door de ogen van potentiële kopers. Dat is lastig. Je woont er immers al jaren en het huis is ingericht naar jouw wensen. Toch als we even onze eigen smaak op zij zetten komen we soms tot verrassende inzichten. De eerste indruk is cruciaal. Wist je dat een potentiële koper in de eerste paar minuten al besloten heeft of hij het huis wilt kopen of niet?

Is verkoopstyling duur?

Styling Concept kan je helpen met zo min mogelijk middelen de woning beter te presenteren. Een leeg staand huis tijdelijk voorzien van meubels of de indeling aanpassen voor een ruimtelijker beeld. De prijs is afhankelijk van de woning en natuurlijk jouw wensen.

Mogelijkheden bekijken
Verkoop styling

Raambekleding kiezen

Raambekleding kiezen voor je nieuwe huis of je bestaande woning. Er is zo…

Lees verder

Minimalistisch interieur

Scandinavisch minimalistisch, een hele mond vol. Maar een absolute trend als je…

Lees verder

Behang kiezen

Nieuw behang uitkiezen voor je woonkamer is ontzettend lastig. Er is veel te…

Lees verder

Industriële spiegel

Een grote zwarte wandspiegel met vakjes is een werkelijke eyecatcher in je…

Lees verder